De economische groei van Brainport volgens de Rabobank

Sinds oktober vorig jaar schrijf ik beroepshalve niet veel meer over Brainport. Af en toe komt dit samenwerkingsverband in Zuidoost-Brabant voorbij in de zijlijn van mijn huidige aandachtsvelden Gemert-Bakel en de economie van De Peel. Van een afstandje volg ik de ontwikkelingen niettemin nauwgezet. Het economische succes van deze regio fascineert me nog steeds enorm. Net als het vanochtend door de Rabobank verspreide kaartje hierboven: verrassend, deze groeicijfers? Of juist niet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s