Image

Een goede reden voor een citytrip

Dit is een wel hele goede reden om binnenkort weer eens een keer naar London te gaan – de laatste keer is inmiddels al weer twee maanden geleden. Deze voormalige elektriciteitscentrale, het Battersea Power Station, is prachtig verbouwd, las ik vanochtend in de Volkskrant.

De foto hieronder maakte ik zelf, een paar jaar geleden, in 2014.

Aardig weetje: het gebouw is ontworpen door dezelfde architect die ook het huidige Tate Modern ontwierp, een paar kilometer verderop naar het oosten. Ook dat is een voormalige energiecentrale. Dat ziet er van binnen nu zo uit, op een foto van twee maanden geleden. (Met een tijdelijke tentoonstelling.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s