Image

Another kind of punk?

Wie wat bewaart – et cetera. Dit knipsel kwam ik in mijn eigen archiefje tegen. Naar aanleiding van deze recensie kocht ik een maand later, in oktober 1979 tijdens een bezoek aan London, deze (fantastische) elpee. In blauw vinyl.

En vervolgens was ik jarenlang fan van deze no nonsense, recht-toe recht-aan punkband. Ik heb ze destijds regelmatig zien spelen, onder andere in de oude Dynamo en de oude Effenaar. Een bonk energie, die band.

Op 1 juli staan ze in de nieuwe Effenaar, tijdens hun afscheidstour. Mooi, man.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s