Potentiële splijtzwam

Het was een lange en moeizame gemeenteraadsvergadering, dinsdag op het Eindhovense stadhuis. Er werd uitgebreid gedebatteerd over de proef met verlengde sluitingstijden op het Stratumseind, over de zin en onzin van het leggen van carnavalsasfalt op de Vestdijk en over nog heel veel meer.

Slechts vijf minuten ging het over de verkeersstructuur aan de oostkant van Eindhoven, een debat op verzoek van GroenLinks met verkeerswethouder Monique List van de VVD. Maar in dat debatje werd wel de kiem gelegd voor een potentiële splijtzwam in de Eindhovense coalitie: komt er wel of geen nieuwe weg nabij het Dommeldal?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: