Image

Vermist op de GR5

In de nieuwsbrief van de wandelorganisatie de GR5 Te Lijf las ik dat de Vlaamse televisie een serie aan het opnemen is die zich afspeelt op en rond deze internationale wandelroute die van Schotland via Hoek van Holland en daarna via Verviers in België naar Nice aan de Zuid-Franse kust leidt.

Interessant voor wandelaars op die route, zoals wij. (Zie hier). Een deel van die serie speelt zich af in Ouren in zuidoost-België, nabij het riviertje de Our. Begrijpelijk, want dat is werkelijk een prachtig stukje natuur, een van de mooiste delen van het pad.

Hier is wat meer te lezen over die serie. Het gaat trouwens om een psychologische roadthriller, met zware fysieke inspanningen en onderlinge spanningen. Onze eigen wandeling is iets relaxter,schat ik zo in.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s