Image

Wel nieuw asfalt, of géén nieuw asfalt?

Als het ene deel van de Eindhovense politiek ligt komt er geen nieuw asfalt bij, en stappen automobilisten die in de file staan voortaan maar op de fiets of in de bus. Als het aan het andere deel van diezelfde politiek ligt, dan komt er ten noordoosten van Eindhoven, in het gebied tussen de Dommel en Nuenen, wel een nieuwe weg.

De vraag is daarom hoe het nu verder moet. Dat wringt omdat eerdere plannen daar een weg aan te leggen steeds sneuvelden, na hevige protesten van liefhebbers van milieu en groen. Feit is wel dat de vraag of er in de toekomst, na 2030, toch een weg door het Dommeldal moet komen nu weer open en bloot op tafel ligt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s