Image

Over raadsverslaggeving en aantallen artikelen


Interessante reportages in NRC dezer dagen over de gemeenteraden, de gemeenteraadsverkiezingen en de verslaggeving daarover. In dit kaartje wordt weergegeven hoeveel artikelen er de afgelopen vier jaar over de gemeenteraden zijn geschreven.

Al jarenlang schrijf ik zeer regelmatig over gemeentepolitiek, waaronder de afgelopen vier jaar deels over die in Eindhoven en deels die in Gemert-Bakel. En ik herken me niet in het beeld dat dit kaartje opwerpt: gemiddeld drie verhalen per week in Eindhoven en twee per week in Gemert-Bakel.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik deze graphic niet goed snap. Maar ik heb meer de indruk dat ArtikelPro, dat de gegevens voor deze graphic leverde, niet alle artikelen teruggevonden of meegeteld heeft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s