Image

(Nog) Meer kritiek op het Engelse koningshuis


Gelukkig klinkt er de laatste dagen – tussen al het het halleluja-geroep – hier en daar wat mee kritiek door op het Engelse koningshuis. Gisteren attendeerde ik jullie daar al op. Terecht en hoogst noodzakelijk, in mijn ogen althans.

Vandaag breng ik graag onder jullie aandacht dat ook de New York Times eens in de financiën is gedoken van The Firm. Zeer interessant om te lezen wat Charles de laatste jaren allemaal uitgespookt heeft op dat terrein.

Daarnaast staat er in NRC van vandaag een interessant betoog over het (zeer positieve) imago van de koningin. Dat is in de ogen van journalist Sara Meuleman geheel en al te danken aan het beeld dat van haar wordt geschetst in de Netflix-serie The Crown.

Ook dat verhaal zet je wel aan het denken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s