Image

Het hutje van de Unabomber

Dit is het hutje dat diep verscholen in de bossen van Montana stond waarin de Unabomber zijn explosieven in elkaar knutselde. Het staat tegenwoordig ergens in een opslagruimte van de FBI, las ik onlangs. Een macaber gezicht, hoor.

De Unabomber maakte bombrieven en verstuurde die naar universiteiten, vliegmaatschappijen en winkels. De FBI maakt jarenlang jacht op hem, en wist de man uiteindelijk in 1996 op te sporen. Hij zit nog steeds vast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s