Image

Zicht op Vernazza, Cinque Terre

Het is herfstvakantie in ons deel van het land, en daardoor overal erg rustig. Een mooi moment om even terug te blikken op de meivakantie van dit jaar, toen we met de camper in Zwitserland en Italië waren.

Een van de hoogtepunten in die tiendaagse was het moment dat ik in Cinque Terra deze foto kon maken . Eentje die honderdduizenden andere mensen ook al gemaakt hebben: zicht op Vernazza vanaf het wandelpad vanaf Monterosso.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s