Over de Beekse Brug en de N279 (opnieuw)

Heel af en toe denk ik wel eens dat ik zo ongeveer de enige ben in de regio-Helmond die zich druk maakt over het gebrek aan oplossingen voor de verkeersproblematiek rond de Beekse Brug in Beek en Donk en de N279 ten oosten van Helmond richting Veghel in het noorden en Asten in het zuiden.

Dat is natuurlijk niet zo, want zowel in Laarbeek als in Gemert-Bakel, in Helmond en ook in de wijk Dierdonk zijn er nog een aantal mensen die zich daar wel degelijk volop mee bezig houden. Zie hierboven. En gelukkig maar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s