Image

Hebben ze een punt in Gemert?

Is er sprake van het Calimero-syndroom? Of hebben de politici in de gemeenteraad van Gemert-Bakel een punt als ze zeggen dat er binnen de regio Zuidoost-Brabant veel aandacht is voor de problemen in de steden en maar bitter weinig voor die in de plattelandsgemeenten?

Ik denk eerlijk gezegd wel dat er een flinke kern van waarheid zit in, en dat de stad wel wat meer oog voor de regio zou mogen hebben. Met name als het gaat om de mobiliteit: files, nauwelijks openbaar vervoer en knelpunten die maar niet verholpen worden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s